Doties uz galveno

“Būt gatavam mainīties, pielāgoties un attīstīties.” Mēneša darbinieks Oskars Kiders.

Oskars Kiders ir Visma Labs vecākais Programmētājs ar lielo burtu. Viņu raksturo profesionalitāte darbā un pozitīva pieeja cilvēkiem, kā arī nemitīga vēlme attīstīties. Pazīstot Oskaru, ir pilnīgi skaidrs, ka viņa kļūšana par mēneša darbinieku bija vien laika jautājums. Kā tu raksturotu sava darba galveno mērķi? Šobrīd mans galvenais darba mērķis ir veikt uzlabojumus un ieviest […]

Oskars Kiders ir Visma Labs vecākais Programmētājs ar lielo burtu. Viņu raksturo profesionalitāte darbā un pozitīva pieeja cilvēkiem, kā arī nemitīga vēlme attīstīties. Pazīstot Oskaru, ir pilnīgi skaidrs, ka viņa kļūšana par mēneša darbinieku bija vien laika jautājums.

Kā tu raksturotu sava darba galveno mērķi?

Šobrīd mans galvenais darba mērķis ir veikt uzlabojumus un ieviest jaunu funkcionalitāti esošajos VISMA HRM (Human Resource management) produktos, lai lietotāji varētu panākt sev vēlamo rezultātu pēc iespējas ērtāk un ātrāk.

Darbs ir interesants un reizē liels izaicinājums, jo produkts un tajā izmantotās tehnoloģijas nepārtraukti attīstās. Līdz ar to, nemitīgi jāseko līdzi jaunākajām tendencēm industrijā un iespējām tās pielietot ikdienas darbā.

Kāpēc tev patīk strādāt VISMA?

VISMA ļoti rupējas par saviem darbiniekiem. Man ļoti patīk, ka esošajā komandā lielākā daļa lēmumu tiek pieņemti diskusiju formā un jaunas idejas tiek gaidītas no visiem darbiniekiem.

Ko tu ieteiktu citiem, kuri vēlas strādāt šajā nozarē?

Man šķiet, ka galvenais būt gatavam mainīties, pielāgoties un attīstīties.

IT sfērā viss mainās tik ātri, ka nevienā brīdī nedrīkst pieņemt, ka tas, kā viss strādā šobrīd, ir labākais variants.

Pēc pāris mēnešiem var parādīties jaunumi, kas ļauj virzīties uz priekšu ātrāk un efektīvāk. Galvenais ik pa laikam kritiski paskatīties uz to, ko darām un apdomāt, vai ir efektīvāks veids, kā panākt to pašu vai vēl labāku rezultātu.

Ar ko tu nodarbojies brīvajā laikā?

Šobrīd esmu aizrāvies ar pludmales volejbolu. Cenšos vismaz 2x nedēļā uzspēlēt. Man ir liels prieks, ka Rīgā šobrīd ir pat četras vietas, kurās arī aukstajos mēnešos ir iespēja šortos palēkāt pa smiltīm.

Tavs dzīves moto ir?

Man nav tāda īpaša dzīves moto. Galvenais, ko cenšos ievērot – pieiet katrai situācijai ar atvērtu prātu.

Arīdzan – katru gadu uzstādu sev mērķi dzīvot tā, lai, paskatoties uz sevi gadu atpakaļ, varu teikt, ka esmu kaut ko sasniedzis un iemācījies.

 

Vēlies strādāt lieliskā komandā?

Populārākie

  • Parādu piedziņa tiesvedības un ārpustiesas procesā (I daļa)

    Katrs uzņēmums vai fiziskā persona var saskarties ar situāciju, kurā saistību neizpildes rezultātā ir izveidojies parāds. Šajā rakstā aplūkosim iespējamos tiesiskos risinājumus parāda atgūšanai, priekšnoteikumus un kārtību, lai parādu nodotu piespiedu izpildei valsts amatpersonai – Latvijas Zvērinātam tiesu izpildītajam.

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Dažādi līgumi ar fiziskām personām par auto izmantošanu uzņēmuma vajadzībām

    AUTORE: Inga Pumpure Grāmatvede ar nestandarta domāšanu par standartizētām, likumdošanas regulētām normām. Mūsdienās auto nav luksusa lieta, tā ir nepieciešamība. Daudz vairāk un īsākā laikā var izdarīt, ja esi mobils –  vari pārvietoties kad un kur vēlies, neesot pakļauts sabiedriskā transporta kustību sarakstiem un maršrutiem. Turklāt tas attiecas ne tikai uz fiziskām personām, bet arī […]