Doties uz galveno

“Cilvēks-bitīte” – jā, mums ir arī tāds kolēģis. Mēneša darbinieks Ivanda Sprūdža.

Katrā birojā ir vismaz pāris (ja paveicas) tādi īpašie, bitīšu tipa cilvēki, kuri ik dienas zuzina apkārt, apdarot visus darbus laicīgi un ar smaidu sejā. Šoreiz par mūsu pašu vienu no spilgtākajiem bitīš-piemēriem – personāla asistenti Ivandu Sprūdžu, kura rūpējas, lai darbinieki būtu apčubināti un priecīgi. Kā tu raksturotu sava darba galveno mērķi? Mana darba […]

Mēneša darbinieks Ivanda

Katrā birojā ir vismaz pāris (ja paveicas) tādi īpašie, bitīšu tipa cilvēki, kuri ik dienas zuzina apkārt, apdarot visus darbus laicīgi un ar smaidu sejā. Šoreiz par mūsu pašu vienu no spilgtākajiem bitīš-piemēriem – personāla asistenti Ivandu Sprūdžu, kura rūpējas, lai darbinieki būtu apčubināti un priecīgi.

Kā tu raksturotu sava darba galveno mērķi?

Mana darba galvenais mērķis ir rūpēties par kārtību personāla dokumentos un sistēmā. Papildus, iesaistos dažādās personāla norisēs un palīdzu organizēt pasākumus, lai kolēģu ikdiena būtu gan raibāka un priecīgaka, gan efektīvāka.
..
Kopumā, mans galvenais uzdevums ir dažādos veidos atbalstīt uzņēmuma vērtīgāko resursu – darbiniekus.
..

Kāpēc tev patīk strādāt VISMA?

Tie noteikti ir kolēģi, kas nežēlo ne gudru padomu, ne arī kādu asprātīgu piezīmi. Man ir paveicies, ka apkārt ir daudz iedvesmojošu cilvēku, kas motivē arī mani mācīties un būt aktīvai ikdienā.
..
Gan dzīvē, gan darbā man ļoti svarīga ir kustība uz priekšu, savukārt pie mums šo kustību, attīstības iespēju un pārmaiņu noteikti netrūkst.
..

Ar ko tu nodarbojies no darba brīvajā laikā?

Brīvo laiku vislabprātāk pavadu kopā ar ģimeni un draugiem. Man ļoti patīk apmeklēt teātri, kino, dažādus koncertus. Savukārt, lai “uzlādētu savas baterijas” vismaz reizi mēnesī dodos uz laukiem.
..
Manas pēdējā laika aizraušanās vistrāpīgāk raksturo teiciens – nepamēģināsi, neuzzināsi. Ja ir iespēja mācīties ko jaunu, kas man kaut mazliet šķiet interesants, tad mani pierunāt vismaz pamēģināt būs viegli. Tieši tā brīvajā laikā esmu nonākusi gan dažādos kursos, gan jogas zālē, gan skriešanas un pārgājiena kurpēs.
..

Tavs dzīves moto ir?

Manu dzīves moto veido vairāki:

  • Ticu, ka viss kas notiek, notiek uz labu.
  • Katrs pats ir savas laimes kalējs.
  • Ir tāda laba metode, kas saucas “darīšana” – jo vairāk dari, jo vairāk vari izdarīt!

..

Vēlies būt daļa no mūsu lieliskās komandas? Aplūko vakances!

Populārākie

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Autoratlīdzības saņēmēju ienākums un tā aplikšana ar nodokļiem

    Autoratlīdzību nodokļu režīms pēdējos gados ir bijusi ļoti aktuāla tēma. Tas saistīts ar to, ka iepriekš daudzi uzņēmumi izmantoja autoratlīdzību izmaksu, kā vienu no pakalpojumu vai produktu samaksas veidu fiziskām personām. Bet, pamatojoties uz to, ka regulāri ir bijusi izplatīta negodīga prakse, tika lemts komercuzņēmumos autoratlīdzības “izņemt no aprites”. Pagaidām mēs dzīvojam, tā saucamajā, “pārejas perioda” režīmā, kad līdz 2023.gada beigām vēl drīkst izmaksāt autoratlīdzības no uzņēmumiem, ievērojot konkrētus nosacījumus.