Doties uz galveno

Domājiet par nākotni un esiet gatavi arī paši to radīt. Mēneša darbinieks Ieva Parole.

Esam tiešām lepni, jo mūsu finanšu nodaļā sastopami ļoti zinoši, precīzi un draudzīgi kolēģi. Varam tikai ar apbrīnas pilnām acīm nolūkoties, ar kādu mieru un precizitāti, šķietami netveramā datu un skaitļu jūra, tiek apstrādāta un salikta pa īstajām vietām. Šoreiz stāsts par mūsu jūnija mēneša darbinieku, finanšu analītķi Ievu Paroli. Kā tu raksturotu sava darba […]

Esam tiešām lepni, jo mūsu finanšu nodaļā sastopami ļoti zinoši, precīzi un draudzīgi kolēģi.

Varam tikai ar apbrīnas pilnām acīm nolūkoties, ar kādu mieru un precizitāti, šķietami netveramā datu un skaitļu jūra, tiek apstrādāta un salikta pa īstajām vietām.

Šoreiz stāsts par mūsu jūnija mēneša darbinieku, finanšu analītķi Ievu Paroli.

Kā tu raksturotu sava darba galveno mērķi?

Mans uzdevums ir nodrošināt korektu finanšu uzskaiti, lai būtu redzami uzņēmuma darbības rezultāti.

Darbs ir gan individuāli, kad pašai ir “jāienirst ciparu dzīlēs”, gan komandā. Man patīk šī mainība – ir uzdevumi, kuros nepieciešams kopdarbs ar kolēģiem no citām nodaļām, un ir tādi, kuros jākoncentrējas tikai man pašai, meklējot atšķirības un kopsakarības.

Kāpēc tev patīk strādāt VISMA?

Darba vide gan VISMA, gan IT nozarē, ir dinamiska un mainīga, līdz ar to, darbs neapnīk un vienmēr ir jauni izaicinājumi.

Atskatoties uz pavadīto laiku VISMA, noteikti varu teikt, ka esmu guvusi un iemācījusies ļoti daudz.

Priecājos, ka uzņēmumā darbiniekam tiek piedāvātas pārmaiņu iespējas, ja tāda vēlme ir. Piemēram, es sāku strādāt kā Horizon konsultante, bet nu jau trīs gadus strādāju kā finanšu analītiķis.

Amati šķiet dažādi, tomēr konsultanta laikā gūtās zināšanas un prasmes ļoti palīdz manā analītiķa ikdienā, jo spēju ātrāk un efektīvāk apstrādāt datus, kā arī veiksmīgāk ieviest jauninājumus esošajā grāmatvedības un finanšu uzskaitē.

Protams, jāpiemin arī foršie kolēģi, kuri ir ne mazāk svarīga sastāvdaļa veiksmīgai ikdienai.

Ko ieteiktu citiem, kuri vēlas strādāt šajā nozarē?

Man ir trīs padomi:

  1. Esiet atvērti pārmaiņām un attīstībai.
  2. Domājiet par nākotni un esiet gatavi arī paši to radīt.
  3. Labākie risinājumi rodas kopīgiem spēkiem, tādēļ svarīgi spēt strādāt komandā. Turklāt tas ir arī efektīvāk.

Ar ko tu nodarbojies brīvajā laikā?

Brīvajā laikā labprāt atrodos pie dabas. Man patīk doties pārgājienos vai vienkārši aizbraukt pie jūras vai uz laukiem. Daba ir tā, kas palīdz sakārtot domas un uzkrāt jaunus spēkus.

Ieva pārgājienā ar kolēģiem
Ieva kopā ar kolēģiem vienā no pārgājiena posmiem maršrutā Nida-Kolka.

Pēdējā laika aizraušanās ir ājūrvēda un astroloģija.

Kāds ir tavs moto?

Ja nemēģināsi, tad neuzzināsi!

 

Vēlies strādāt VISMA? Aplūko vakances!

Populārākie

  • Klusā aiziešana – modes sauklis vai skarba realitāte?

    Dažreiz darbinieki ir neapmierināti ar savu darba vietu un vēlas mainīt to, bet tomēr paliek strādāt uzņēmumā, samazinot savu interesi un iesaisti savā darbā. Šajā rakstā personāla speciāliste Inga Daliba pastāsta vairāk par “klusās aiziešanas” pazīmēm un kā tās mazināt.

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Dažādi līgumi ar fiziskām personām par auto izmantošanu uzņēmuma vajadzībām

    AUTORE: Inga Pumpure Grāmatvede ar nestandarta domāšanu par standartizētām, likumdošanas regulētām normām. Mūsdienās auto nav luksusa lieta, tā ir nepieciešamība. Daudz vairāk un īsākā laikā var izdarīt, ja esi mobils –  vari pārvietoties kad un kur vēlies, neesot pakļauts sabiedriskā transporta kustību sarakstiem un maršrutiem. Turklāt tas attiecas ne tikai uz fiziskām personām, bet arī […]