Doties uz galveno

Īpaši par programmētājiem ieteiktu kļūt tiem, kuriem darbs tiešām patīk. Mēneša darbinieks Anna Krieviņa.

Iesākot jaunu gadu, pie mums, Visma Enterprise un Visma Consulting, ir brīnišķīga, jau gadiem iekopta tradīcija ne tikai palūkoties uz iepriekšējā gadā izdarīto, bet arī apsveikt un sabučot tos darba biedrus, kurus uzskatām par VISMA Izcilniekiem. Līdz ar to, februāra mēneša darbinieku izvēlēties bija pavisam viegli, jo viens no Visma Consulting izcilniekiem 2017. gadā bija […]

Iesākot jaunu gadu, pie mums, Visma Enterprise un Visma Consulting, ir brīnišķīga, jau gadiem iekopta tradīcija ne tikai palūkoties uz iepriekšējā gadā izdarīto, bet arī apsveikt un sabučot tos darba biedrus, kurus uzskatām par VISMA Izcilniekiem.

Līdz ar to, februāra mēneša darbinieku izvēlēties bija pavisam viegli, jo viens no Visma Consulting izcilniekiem 2017. gadā bija izaicinājis sevi jaunām virsotnēm un tām arī strauji pietuvojies, pateicoties aizrautīgajam un neatlaidīgajam darbam.

Iepazīstinām ar mūsu programmētāju Annu Krieviņu, par kuru Izcilnieku balsojumā balsoja arī uzņēmuma vadītāja Antra Zālīte. Viņa par Annu saka šādi:

“Pirms mazliet vairāk nekā pusotra gada uzņēmos atbildību par Visma Consulting un iepazinos tuvāk ar katru no komandas.
Anna mani pārsteidza ar savu apņēmību mērķu sasniegšanā, vienlaikus ar augsto paškritikas līmeni.
2017. gadā visiem darbiniekiem tika dota iespēja sevi izaicināt, tāpēc ļoti priecājos, ka Anna bija gan gatava, gan spējīga šos izaicinājumus pieņemt un pārvarēt. Viņas straujā profesionālā izaugsme un briedums ir apbrīnas vērts!”

Kā tu raksturotu sava darba galveno mērķi?

Esmu programmētāja. Šobrīd uzturu un pilnveidoju divus projektus, kas pārsvarā ir uz C#/.NET un Java/Oracle ADF bāzētas mājaslapas.

Nesen ieguvu arī iespēju veidot savu pirmo integrāciju, pie kuras strādājot ļoti daudz iemācījos.

Mans galvenais darba mērķis ir izpildīt dotos uzdevumus termiņos, pēc iespējas kvalitatīvāk un bez kļūdām. Man patīk atrast un labot citu kļūdas, bet jo ilgāk strādāju, jo vairāk to nākas darīt tieši ar savām.

Kāpēc tev patīk strādāt Visma?

Nevaru spriest par uzņēmumu kopumā, jo strādāju salīdzinoši nelielā uzņēmuma daļā – Visma Consulting. Tomēr man patīk, ka pati varu organizēt savu darbu un bez pienākumu izpildes ir maz obligātu korporatīvu lietu.

Ne mazāk svarīgi, ka kolēģi ir draudzīgi un izpalīdzīgi.

Ko ieteiktu citiem, kuri vēlas strādāt šajā nozarē?

Īpaši par programmētājiem ieteiktu kļūt tiem, kuriem darbs tiešām patīk. Nedarīt to tikai naudas vai ērtību dēļ.

Ar ko tu nodarbojies brīvajā laikā?

Pārsvarā ar “anime”, seriālu un filmu skatīšanos, kā arī datorspēļu spēlēšanu.

Kopš vidusskolas ik pa laikam mācos arī japāņu valodu. Pagājušajā gadā bez īpašām ambīcijām uz uzvaru, piemēram, ieguvu 1. vietu japāņu valodas runas konkursā.

Tavs dzīves moto ir?

Savs nav, bet nocitēšu vienu laimes cepumā atrasto: “Failure is not defeat until you stop trying”.

 

Interesē darbs kā Annai? Ieskaties mūsu vakancēs.

Populārākie

  • Klusā aiziešana – modes sauklis vai skarba realitāte?

    Dažreiz darbinieki ir neapmierināti ar savu darba vietu un vēlas mainīt to, bet tomēr paliek strādāt uzņēmumā, samazinot savu interesi un iesaisti savā darbā. Šajā rakstā personāla speciāliste Inga Daliba pastāsta vairāk par “klusās aiziešanas” pazīmēm un kā tās mazināt.

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Dažādi līgumi ar fiziskām personām par auto izmantošanu uzņēmuma vajadzībām

    AUTORE: Inga Pumpure Grāmatvede ar nestandarta domāšanu par standartizētām, likumdošanas regulētām normām. Mūsdienās auto nav luksusa lieta, tā ir nepieciešamība. Daudz vairāk un īsākā laikā var izdarīt, ja esi mobils –  vari pārvietoties kad un kur vēlies, neesot pakļauts sabiedriskā transporta kustību sarakstiem un maršrutiem. Turklāt tas attiecas ne tikai uz fiziskām personām, bet arī […]