Doties uz galveno

Izdarīt neticami daudz, ar prieku un kvalitatīvi – tas ir iespējams! Mēneša darbinieks Lana Garonska.

Ir cilvēki, kuri mūs iedvesmo un parāda, ka teiciens “jo vairāk dara, jo vairāk izdara” ir patiess. Arī mūsu komandā šādi kolēģi ir sastopami un varam vien apbrīnot – kā viņi to visu paspēj? Janvāra mēneša darbinieks, klientu konsultante ar 4 gadu pieredzi, Lana Garonska ne tikai visu paspēj, bet izdara to viegli un ar […]

Ir cilvēki, kuri mūs iedvesmo un parāda, ka teiciens “jo vairāk dara, jo vairāk izdara” ir patiess. Arī mūsu komandā šādi kolēģi ir sastopami un varam vien apbrīnot – kā viņi to visu paspēj? Janvāra mēneša darbinieks, klientu konsultante ar 4 gadu pieredzi, Lana Garonska ne tikai visu paspēj, bet izdara to viegli un ar smaidu.

Kā tu raksturotu sava darba galveno mērķi?

Palīdzēt klientam strādāt ērtāk, vienkāršāk un efektīvāk. Sniegt “komforta sajūtu” darbā ar grāmatvedības sistēmu Horizon.

Man ļoti patīk analizēt klienta darba procesus un meklēt labākos risinājumus. Liels gandarījums ir tad, ja tas izdodas un redzu, ka klients ir sapratis un ieguldīto darbu novērtējis.

Kāpēc tev patīk strādāt Visma?

Šajā darbā es varu pielietot visu iepriekšējo darba vietu uzkrāto pieredzi. Darbošanās tirdniecībā un uzņēmuma vadībā man noder analizējot un izprotot savu klientu biznesa procesus. Pieredze skolā noder, veidojot un vadot seminārus. Savukārt, pedagoģiskā pieredze ļoti noder ieviešanas darbos, apmācot klientus.

Manuprāt, viena no lielākajām VISMA vērtībām ir kolēģi, ar kuriem pavadu lielāko dienas daļu. Man ir svarīga atmosfēra darbā un šeit tā ir ļoti pozitīva un motivējoša.

Ko ieteiktu citiem, kuri vēlas strādāt šajā nozarē?

Būt atvērtiem jaunām idejām. Šajā nozarē jābūt spējīgiem mainīties un pieņemt jaunus izaicinājumus. Ilgstoša atrašanās “komforta zonā” šeit nav iespējama.

Ar ko tu nodarbojies brīvajā laikā?

Vienā teikumā tas būtu – aktīvi baudu dzīvi. Uzskatu, ka mūsu dzīve ir tik īsa, ka nedrīkstam to izniekot. Tāpēc man ir daudz aktīvu hobiju.

Mana galvenā sirdslieta ir līnijdejas. Pati dejoju jau 17 gadus, bet 15 no tiem vadu savas līnijdeju grupas. Piedalos Eiropas un pasaules čempionātos un pēdējos gadus strādāju arī kā tiesnese. Šādi cenšos citus aktīvi iedvesmot, ka jebkuri sapņi piepildās, ja grib un dara.

Otra mana aizraušanās, nu jau dzīvesstils, ir ceļošana. Vismaz divas reizes gadā dodos kādā ceļojumā. Nekad neesmu izmantojusi tūrisma firmu pakalpojumus, jo patīk pašai plānot savus ceļojumus. Šobrīd arī draugiem veidoju ceļojumu plānus. Studiju laikā daudz ceļoju pa Eiropu ar stopiem, šobrīd esmu otrā pusē – ceļoju savā mašīnā. 🙂

Ceļojumus apvienojam arī ar Slēpņošanu (GeoCaching). Ar slēpņu palīdzību atklājam “tūristam – klasiskajam” nezināmas vietas.

Ziemas mēnešos vairāk aizraujamies ar galda spēlēm. Esmu Latvijas galda spēļu klubā un regulāri apmeklējam galda spēļu nometnes.

Vēl mums ir sava komanda autofotoorientēšanās sacensībās, kur pildu stūrmaņa lomu – pētu kartes, sastādu maršrutus un norādu pilotam, kur braukt.

Tavs dzīves moto ir?

Domā pozitīvi.

 

Vēlies strādāt vienā komandā ar Lanu? Ielūkojies vakancēs!

Populārākie

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Autoratlīdzības saņēmēju ienākums un tā aplikšana ar nodokļiem

    Autoratlīdzību nodokļu režīms pēdējos gados ir bijusi ļoti aktuāla tēma. Tas saistīts ar to, ka iepriekš daudzi uzņēmumi izmantoja autoratlīdzību izmaksu, kā vienu no pakalpojumu vai produktu samaksas veidu fiziskām personām. Bet, pamatojoties uz to, ka regulāri ir bijusi izplatīta negodīga prakse, tika lemts komercuzņēmumos autoratlīdzības “izņemt no aprites”. Pagaidām mēs dzīvojam, tā saucamajā, “pārejas perioda” režīmā, kad līdz 2023.gada beigām vēl drīkst izmaksāt autoratlīdzības no uzņēmumiem, ievērojot konkrētus nosacījumus.