Doties uz galveno

“Jo vairāk uzņemos, jo vairāk paspēju izdarīt.” Mēneša darbiniece Līga Rudzīte.

Mūsu novembra mēneša darbinieks ir produkta īpašniece Līga Rudzīte. Pirmais, kas kolēģiem nāk prātā, raksturojot Līgu, ir – vieglums. Ar viņu ir viegli sazināties, sastrādāties un virzīties uz kopīgiem mērķiem. Līgai allaž ir jaunas idejas uzlabojumiem, turklāt viņa ir arī apņēmības pilna tās piepildīt. Lielisks darbinieks un kolēģis, kurš turpina attīstīties un gatavs uzņemties arvien […]

Mūsu novembra mēneša darbinieks ir produkta īpašniece Līga Rudzīte. Pirmais, kas kolēģiem nāk prātā, raksturojot Līgu, ir – vieglums. Ar viņu ir viegli sazināties, sastrādāties un virzīties uz kopīgiem mērķiem.

Līgai allaž ir jaunas idejas uzlabojumiem, turklāt viņa ir arī apņēmības pilna tās piepildīt. Lielisks darbinieks un kolēģis, kurš turpina attīstīties un gatavs uzņemties arvien jaunus izaicinājumus.

Kā Tu raksturotu sava darba galveno mērķi?

VISMA esmu uzņēmusies dažādus pienākumus, tāpēc katra diena ir citāda un ar saviem izaicinājumiem.

Svarīgākais mērķis ir panākt to, lai Visma Horizon nodrošinātu klientiem nepieciešamo funkcionalitāti un iespējas.

Pamatā kā produkta īpašniece rūpējos par Visma Horizon algu un personāla moduļa attīstību – analizēju, plānoju un prioritizēju darāmos darbus.

Kā algu un personāla izstrādes grupas vadītāja es rūpējos par izstrādes procesu un savu komandu, lai viņi ar prieku strādātu pie Visma Horizon attīstības. Prasības ir daudz un dažādas, un bieži konfliktē savā starpā. Tāpēc jārod labākais risinājumus, kas nodrošina pēc iespējas vairāk no nepieciešamajām lietām un dod lielākus ieguvumu mūsu lietotājiem.

Jaunākais izaicinājums, ko pieņēmu, ir – būt par klientu panākumu vadītāju. Cenšos saprast, vai Visma Horizon palīdz klientam sasniegt uzņēmuma mērķus un kā produktam attīsties, lai vēl vairāk palīdzētu klientam.

Kāpēc tev patīk strādāt VISMA?

Ir divi galvenie iemesli, kāpēc VISMA man ļoti patīk:
* te nekad nav garlaicīgi. Ir ļoti dinamiska darba vide, un, ja ir vēlme, tad vienmēr parādās iespēja mainīt darba pienākumus vai pat amatu.
Galvenais, lai pašam ir vēlme kaut ko darīt un attīstīties, jo VISMA piedāvā ļoti plašas iespējas.

* te strādā visforšākie cilvēki. Visi kolēģi man apkārt ir profesionāli, strādīgi un atbildīgi. Tajā pašā laikā visiem ir draudzīgas attiecības. Man ir liels prieks strādāt kopā ar šādiem kolēģiem.

Ko ieteiktu citiem, kuri vēlas strādāt šajā nozarē?

Noteikti nav jābaidās no IT nozares. Tā strauji attīstītās un parādās jaunas iespējas, jauni amati un jauni pienākumi. Līdz ar to, ir plašas iespējas, kur IT atrast sev vietu.

Tā kā IT nozare nepārtraukti attīstās, tad jārūpējas arī par savu attīstību. Reiz iegūtās zināšanas pēc kāda laika jau ir novecojušas. Tāpēc vajag krāt pieredzi, interesēties un attīstīt sevi, lai tiktu līdzi nozares attīstībai.

Ar ko tu nodarbojies brīvajā laikā?

Viens no maniem hobijiem ir sports. Precīzāk – mazāk populārā sporta vingrošana un vairāk populārā skriešana.

Līdz pat vidusskolai profesionāli nodarbojos ar sporta vingrošanu, tāpēc tai vienmēr ir vieta manā sirdī. Cenšos sekot līdzi, kas notiek gan Latvijā, gan pasaulē.

Skriešanu, savukārt, izmantoju kā sava veida meditāciju, jo tās laikā atslēdzos no ikdienas un varu apkopot savas domas.

Papildus man ir ļoti aktīva ģimene, un bieži organizējam mūsu satikšanās tieši sportiskos pasākumos, kā, piemēram, Stirnu bukā.

Mans otrs hobijs ir ceļošana. Vismaz reizi gadā kopā ar vīru apmeklējam valsti vai pilsētu, kurā nekad neesam bijuši. Tādā veidā gūstu jaunas emocijas un paplašinu savu redzesloku.

Tavs moto ir?

Jo vairāk uzņemos, jo vairāk paspēju izdarīt. Tas viss, protams, līdz zināmai robežai, jo dienā ir tik stundas, cik ir, bet man ir enerģija un laiks, tāpēc cenšos izmantot to pēc iespējas labāk.

Turklāt, saņemot atgriezenisko saiti, ka apkārtējiem patīk tas, ko un kā es daru un man ir izdevies viņiem palīdzēt – tas ir lielākais enerģijas lādiņš, lai neapstātos un turpinātu.

 

Pievienojies VISMA komandai!

Populārākie

  • Klusā aiziešana – modes sauklis vai skarba realitāte?

    Dažreiz darbinieki ir neapmierināti ar savu darba vietu un vēlas mainīt to, bet tomēr paliek strādāt uzņēmumā, samazinot savu interesi un iesaisti savā darbā. Šajā rakstā personāla speciāliste Inga Daliba pastāsta vairāk par “klusās aiziešanas” pazīmēm un kā tās mazināt.

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Dažādi līgumi ar fiziskām personām par auto izmantošanu uzņēmuma vajadzībām

    AUTORE: Inga Pumpure Grāmatvede ar nestandarta domāšanu par standartizētām, likumdošanas regulētām normām. Mūsdienās auto nav luksusa lieta, tā ir nepieciešamība. Daudz vairāk un īsākā laikā var izdarīt, ja esi mobils –  vari pārvietoties kad un kur vēlies, neesot pakļauts sabiedriskā transporta kustību sarakstiem un maršrutiem. Turklāt tas attiecas ne tikai uz fiziskām personām, bet arī […]