Doties uz galveno

"Jumis Pro" pievienojas Visma saimei

23. oktobrī SIA “Visma Latvia Holding” un SIA “Jumis Pro” dalībnieki noslēdza darījumuparakstīja līgumu par SIA “Jumis Pro” iegādi. Tā rezultātā SIA “Jumis Pro” pievienojas “Visma” grupai un kļūst par ceturto “Visma” grupas uzņēmumu Latvijā.

23. oktobrī SIA “Visma Latvia Holding” un SIA “Jumis Pro” dalībnieki noslēdza darījumu parakstīja līgumu par SIA “Jumis Pro” iegādi. Tā rezultātā SIA “Jumis Pro” pievienojas “Visma” grupai un kļūst par ceturto “Visma” grupas uzņēmumu Latvijā.

SIA “Jumis Pro” nodarbojas ar grāmatvedības un uzņēmumu vadības sistēmas “Tildes Jumis” attīstību un atbalstu. Uzņēmuma izstrādāto programmatūru izmanto vairāk nekā 10 000 Latvijas mazie un vidējie uzņēmumi, tostarp grāmatvedības pakalpojumu sniedzēji.
SIA “Visma Latvia Holding” līdz darījuma noslēgšanai ietilpa trīs uzņēmumi – SIA “Visma Enterprise, SIA “Visma Consulting” un SIA “Visma Labs”. “Visma” uzņēmumu grupa Latvijā visplašāk ir pazīstama ar tās izstrādāto un izplatīto resursu vadības sistēmu “Visma Horizon”, kuru izmanto liels skaits lielo un vidējo Latvijas organizāciju. “Visma” Latvijā piedāvā arī biznesa inteliģences, sistēmu integrācijas un izstrādes risinājumus gan sabiedriskā, gan privātā sektora organizācijām.

SIA “Jumis Pro” iepriekšējais dalībnieks un SIA “Tilde” valdes loceklis Uldis Dzenis : “Tilde gūst arvien plašākus starptautiskus panākumus valodu tehnoloģiju jomā. Šis ir virziens, kurā ir milzīgas attīstības iespējas un uz kuru vēlamies pilnībā fokusēties. Grāmatvedības programmatūras biznesu esam veiksmīgi attīstījuši jau 26 gadus un ir pienācis brīdis, kad “Tildes Jumis” ir kļuvis par nobriedušu produktu, kas var pastāvēt neatkarīgi no “Tilde” pamatdarbības – lokalizācijas un valodas tehnoloģijām.”

Visma grupas vadītāja Merete Hverven: “Mēs esam ļoti priecīgi par Jumis Pro pievienošanos Visma saimei. Uzņēmuma izstrādātie produkti ir klientu augsti novērtēti un komanda ir talantīga, enerģiska un apmēņības pilna turpināt Jumis Pro produkta attīstību. Tagad Visma Latvijas mazajiem un vidējiem uzņēmumiem varēs nodrošināt vēl labāku grāmatvedības un biznesa vadības risinājumu piedāvājumu.”
SIA “Jumis Pro” valdes priekšsēdētājs Viesturs Slaidiņš: “Pievienošanās “Visma” grupai dos iespēju mūsu speciālistu Latvijā izstrādātās inovācijas nest tālāk pasaulē. Jau šobrīd strādājam pie vairākiem risinājumiem, ko novērtēs kā finansisti, tā uzņēmuma vadītāji. Ļoti nopietni darbojamies pie grāmatvedības procesu automatizācijas, iesaistot mākslīgā intelekta risinājumus, kā arī padarām programmu vēl piemērotāku attālinātā darba vajadzībām.Uzņēmuma darbības stūrakmens joprojām būs ciešas saiknes uzturēšana ar klientiem, tajā skaitā izglītojošo pasākumu organizēšana un dalība mūsu produktu tapšanā.”

SIA “Visma Enterprise” valdes priekšsēdētāja Antra Zālīte: “”Tildes Jumis“ ir lielisks risinājums nelieliem uzņēmumiem ar standartizētām uzskaites prasībām, savukārt “Visma Horizon” – lielākām organizācijām ar plašākām pielāgošanas prasībām. Turpmāk Visma Latvijas klientiem sniegs iespēju izvēlēties starp divām resursu vadības sistēmām un tādejādi droši apgalvot, ka spējam piedāvāt vispiemērotāko biznesa vadības risinājumu ikvienai Latvijas organizācijai.”
Līgums paredz, ka uzņēmuma iegādes darījuma summa netiks atklāta.

Populārākie

  • Klusā aiziešana – modes sauklis vai skarba realitāte?

    Dažreiz darbinieki ir neapmierināti ar savu darba vietu un vēlas mainīt to, bet tomēr paliek strādāt uzņēmumā, samazinot savu interesi un iesaisti savā darbā. Šajā rakstā personāla speciāliste Inga Daliba pastāsta vairāk par “klusās aiziešanas” pazīmēm un kā tās mazināt.

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Dažādi līgumi ar fiziskām personām par auto izmantošanu uzņēmuma vajadzībām

    AUTORE: Inga Pumpure Grāmatvede ar nestandarta domāšanu par standartizētām, likumdošanas regulētām normām. Mūsdienās auto nav luksusa lieta, tā ir nepieciešamība. Daudz vairāk un īsākā laikā var izdarīt, ja esi mobils –  vari pārvietoties kad un kur vēlies, neesot pakļauts sabiedriskā transporta kustību sarakstiem un maršrutiem. Turklāt tas attiecas ne tikai uz fiziskām personām, bet arī […]