Doties uz galveno

Kad darbs ir sirdslieta, var gāzt lielus kalnus. Mēneša darbinieks Nauris Novickis.

Milzu vērtībā ir tiem īpašajiem kolēģiem, kuri ir ne vien spēcīgi speciālisti, bet arī lieliski komandas spēlētāji, un vienkārši tādi, ar kuriem patīkami ikdienā atrasties kopā. Tieši tāds ir Visma Labs tehniskās kvalitātes nodrošināšanas inženieris Nauris Novickis. Viņš, šķiet, ir pierādījums tam, ka tad, kad cilvēkam no sirds interesē tas, ko viņš dara – notiek […]

Nauris Novickis. Mēneša darbinieks.

Milzu vērtībā ir tiem īpašajiem kolēģiem, kuri ir ne vien spēcīgi speciālisti, bet arī lieliski komandas spēlētāji, un vienkārši tādi, ar kuriem patīkami ikdienā atrasties kopā.

Tieši tāds ir Visma Labs tehniskās kvalitātes nodrošināšanas inženieris Nauris Novickis. Viņš, šķiet, ir pierādījums tam, ka tad, kad cilvēkam no sirds interesē tas, ko viņš dara – notiek lielas lietas un noiet to extra mile nemaz nav tik grūti.

Kā Tu raksturotu sava darba galveno mērķi?

VISMA komandā mans mērķis ir nodrošināt tīmekļa lietojumprogrammas saskarnes automatizētu testēšanu.

Taču patiesībā, balstoties uz savu līdzšinējo pieredzi, varu teikt, ka par sava darba galveno mērķi es uzskatu programmatūras kvalitātes nodrošināšanu. Tas ir darbību un procesu kopums, kuru veiksmīgas pielietošanas un uzturēšanas rezultātā, ir iespējams nodrošināt kvalitatīvu programmatūras izstrādi visā tās izstrādes dzīvescikla laikā – līdz pat produkta piegādei klientam.

Šo procesu būtiska sastāvdaļa ir iepriekš minētā testu automatizācija, kuras mērķis ir veikt programmas saskarnes testēšanu, izmantojot vien dažus peles klikšķus.

Kā kvalitātes nodrošināšanas inženieris es visu laiku cenšos domāt arī par procesu un lietojamības aspektu funkcionālajiem un nefunkcionālajiem uzlabojumiem.

Rezultātā klientam tiek piegādāts pārbaudīts programmatūras pakalpojums vai produkts augstā kvalitātē.

Kāpēc Tev patīk strādāt Visma?

Pirmais iespaids par uzņēmumu bija ļoti labs un pozitīvs. Man patīk šeit strādāt, jo uzņēmumam ir izdevies ne tikai radīt labu pirmo iespaidu, bet arī to saglabāt. Tas man parāda uzņēmuma stabilitāti un spēju noturēt uzstādīto latiņu.

Cilvēki, kuri šeit strādā, ir dažādi, taču ļoti interesantas personības. Pamanāma ir arī kolēģu pozitīvā attieksme, draudzība un atbalsts, kas ir lielisks sabiedrotais ikdienas darbā. Arī jaunpienācēji to ātri pamana un novērtē.

Es savus kolēģus uzskatu par inteliģentiem, interesantiem un motivētiem cilvēkiem, ar kuriem ir patīkami un interesanti gan strādāt, gan vienkārši sarunāties.

Darba vide ir patīkama un profesionālajai izaugsmei draudzīga, nemaz nerunājot par jaunajām, ērtajām un modernajām biroja telpām, kas arī sniedz lielu ieguldījumu darbinieku darba vides labklājībā.

Ar ko tu nodarbojies brīvajā laikā?

Esmu sportists un aktīva dzīvesstila piekritējs. Man vienmēr ir bijusi vēlme kustēties, būt aktīvam un enerģiskam. Lai arī, cik daudz brīvā laika būtu, vienmēr izdodas atrast laiku saviem hobijiem vai kādām citām sportiskām aktivitātēm.

Nauris ar kolēģiem Stipro skrējienā
Nauris ar kolēģiem šī gada Stipro skrējienā

Brīvdienu mierīgā sporta aktivitāte man ir riteņbraukšana. Vienmēr esmu priecīgs par kādu mazāku izbraucienu pilsētā vai, tieši pretēji, garāku izbraucienu brīvā dabā ārpus pilsētasJau no pamatskolas laikiem nodarbojos ar volejbolu. Tagad to daru tikai hobija līmenī, bet ļoti priecājos, ka uzņēmums vienu reizi nedēļā piedāvā spēlēt volejbolu kopā ar kolēģiem.

Man vienmēr ir bijusi interese par cīņas sporta veidiem, un tagad jau kādu laiku nodarbojos ar dažādiem cīņas stiliem, piemēram, boksu, “mixed martial arts”, “brazilian jiu jitsu” un cīņas “jiu jitsu”.

Tās ir manas sirds lietas, kurām, es ceru, ka vienmēr atradīsies laiks. Tā, lai es allaž gūtu to pozitīvo lādiņu no būšanas kustībā.

Tavs dzīves moto ir?

“Don’t ever let someone tell you, you can’t do something. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.”
― no filmas “Pursuit of Happyness”

 

Vēlies pievienoties Visma Labs komandai? Apskati mūsu vakances.

Populārākie

  • Parādu piedziņa tiesvedības un ārpustiesas procesā (I daļa)

    Katrs uzņēmums vai fiziskā persona var saskarties ar situāciju, kurā saistību neizpildes rezultātā ir izveidojies parāds. Šajā rakstā aplūkosim iespējamos tiesiskos risinājumus parāda atgūšanai, priekšnoteikumus un kārtību, lai parādu nodotu piespiedu izpildei valsts amatpersonai – Latvijas Zvērinātam tiesu izpildītajam.

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Dažādi līgumi ar fiziskām personām par auto izmantošanu uzņēmuma vajadzībām

    AUTORE: Inga Pumpure Grāmatvede ar nestandarta domāšanu par standartizētām, likumdošanas regulētām normām. Mūsdienās auto nav luksusa lieta, tā ir nepieciešamība. Daudz vairāk un īsākā laikā var izdarīt, ja esi mobils –  vari pārvietoties kad un kur vēlies, neesot pakļauts sabiedriskā transporta kustību sarakstiem un maršrutiem. Turklāt tas attiecas ne tikai uz fiziskām personām, bet arī […]