Doties uz galveno

Mēneša darbinieks Anda Vērpēja: "Lai kādi būtu procesi un apstākļi, tam visam pāri vienmēr ir cilvēks."

Šoreiz mēneša darbinieka godpilno titulu ieguvusi BI projektu vadītāja Anda Vērpēja. Pelnīti, jo Andas rūpes un darba kvalitāti novērtē ne vien klienti, bet arī kolēģi, piešķirot nomināciju “Izcilnieks 2016”. Kā tu raksturotu sava darba galveno mērķi? Mana darba galvenais mērķis ir izpildīt to, ko apsolu. Tā kā manos tiešajos pienākumos ietilpst solījumu došana par to, […]

Šoreiz mēneša darbinieka godpilno titulu ieguvusi BI projektu vadītāja Anda Vērpēja. Pelnīti, jo Andas rūpes un darba kvalitāti novērtē ne vien klienti, bet arī kolēģi, piešķirot nomināciju “Izcilnieks 2016”.

Kā tu raksturotu sava darba galveno mērķi?

Mana darba galvenais mērķis ir izpildīt to, ko apsolu. Tā kā manos tiešajos pienākumos ietilpst solījumu došana par to, kas būs, kā būs un kad būs, man ir jādara viss, lai to izpildītu.
..
Ja runājam konkrētāk, tad man kā projektu vadītājam ir jārūpējas par to, lai man uzticētais projekts tiktu kvalitatīvi īstenots un klients būtu apmierināts ar rezultātu. Arīdzan, lai mūsu kopīgā sadarbība ir produktīva, vērtīga un patīkama abām pusēm.
..
Svarīgi, lai pirms projekta uzsākšanas, klientam būtu pilnīgi skaidrs, kas tiks darīts un pēc tam tas arī tiktu izpildīts.

Kāpēc tev patīk strādāt VISMA?

Galvenokārt tie ir kolēģi, ar kuriem esmu pagodināta kopā strādāt.
..
Lai kādi būtu procesi un apstākļi, tam visam pāri vienmēr ir cilvēks. Man ir ļoti paveicies ar kolēģiem – katrā projektā, kurā sanākam kopā kā komanda, mums izdodas lieliski sastrādāties un sasniegt plānoto rezultātu.
..
Veiksmīgi noslēdzot projektu, komandai gatavoju saldumus. Tas ir veids, kādā viņiem saku “Paldies!”.

Ar ko tu nodarbojies no darba brīvajā laikā?

Tā kā esmu ģimenes cilvēks, tad brīvais laiks paiet kopā ar ģimeni dažādās aktivitātēs.
..
Ar vīru un meitu esam velo un dabas mīļi, tāpēc brīvdienas, ja vien ir atbilstoši laikapstākļi, mēs esam ārā uz riteņiem. Man patīk brīvības sajūta, ko sniedz pārvietošanās ar velosipēdu, tāpēc tas ir mans transports arī ikdienā.
..
Tāpat sagadījies, ka visi esam grāmatu draugi un, bieži vien, vakari un brīvie brīži paiet lasot.
..
Man pašai patīk mācīties un iegūt jaunas zināšanas, tāpēc bieži klausos un mācos dažādos tiešsaistes kursos, kas arī ir patīkama brīvā laika pavadīšana.

Kāds ir tavs dzīves moto?

Pieņemt izaicinājumus, jo tas dzīvi padara interesantu.
Ja ko nezini – iemācies!

 

Vēlies strādāt kopā ar Andu? Aplūko mūsu vakances!

Populārākie

  • Parādu piedziņa tiesvedības un ārpustiesas procesā (I daļa)

    Katrs uzņēmums vai fiziskā persona var saskarties ar situāciju, kurā saistību neizpildes rezultātā ir izveidojies parāds. Šajā rakstā aplūkosim iespējamos tiesiskos risinājumus parāda atgūšanai, priekšnoteikumus un kārtību, lai parādu nodotu piespiedu izpildei valsts amatpersonai – Latvijas Zvērinātam tiesu izpildītajam.

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Dažādi līgumi ar fiziskām personām par auto izmantošanu uzņēmuma vajadzībām

    AUTORE: Inga Pumpure Grāmatvede ar nestandarta domāšanu par standartizētām, likumdošanas regulētām normām. Mūsdienās auto nav luksusa lieta, tā ir nepieciešamība. Daudz vairāk un īsākā laikā var izdarīt, ja esi mobils –  vari pārvietoties kad un kur vēlies, neesot pakļauts sabiedriskā transporta kustību sarakstiem un maršrutiem. Turklāt tas attiecas ne tikai uz fiziskām personām, bet arī […]