Doties uz galveno

Mēneša darbinieks – Ilga Baiža: “Mans darba galvenais mērķis ir klientus padarīt laimīgākus un gudrākus.”

Ilga ir  klientu konsultante un palīdz ikdienā Horizon klientiem saistībā ar Nekustamā īpašuma pārvaldības jautājumiem. Ilgas darba sparu un neatlaidību apbrīno daudzi viņas kolēģi. Ne velti viņa saņēma Visma vērtību balvu “Izcils darbinieks 2015”. Kā Tu raksturotu sava darba galveno mērķi? Mans darba galvenais mērķis ir klientus padarīt laimīgākus un gudrākus. Klientiem ar prieku jāmāk […]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ilga ir  klientu konsultante un palīdz ikdienā Horizon klientiem saistībā ar Nekustamā īpašuma pārvaldības jautājumiem. Ilgas darba sparu un neatlaidību apbrīno daudzi viņas kolēģi. Ne velti viņa saņēma Visma vērtību balvu “Izcils darbinieks 2015”.

Kā Tu raksturotu sava darba galveno mērķi?

Mans darba galvenais mērķis ir klientus padarīt laimīgākus un gudrākus. Klientiem ar prieku jāmāk izmantot programma, lai ne tikai veiktu savus ikdienas darbus, bet veiktu tos efektīvi un ar izpratni.

Man pārsvarā sanāk strādāt ar klientiem, kas ir apsaimniekotāji un komunālo pakalpojumu sniedzēji no visas Latvijas. Ja ikmēneša rēķinu ģenerēšanas laikā klients nezvana, pastāv divi varianti – vai nu rēķini veiksmīgi saģenerēti vai viss ir slikti. Mans mērķis ir panākt, lai klients nezvana otrā iemesla dēļ.

Klientiem, strādājot ar tik lielu datu apjomu kā to dara apsaimniekotāji un komunālo pakalpojumu sniedzēji, ir svarīga procesu automatizācija un lieka darba apjoma samazināšana. Vienmēr priecājos klientiem atbildēt ne tikai uz jautājumiem, kā lietot programmu, bet arī, kā labāk lietot programmu.

Kāpēc Tev patīk strādāt Visma?

Visma grūti atrast divas vienādas darba dienas. To var uztvert kā apgrūtinājumu vai iespēju. Darba vide neļauj ierūsēt un palikt uz vietas, tā liek attīstīties kopā ar uzņēmumu.

Šeit apkārt ir kolēģi, kas uzmundrina un iedvesmo. Tieši lieliski kolēģi ir tas, kas nepieciešams, kad klients uzdod sarežģītu jautājumu vai acis rāda nepareizi Horizon aprēķinus.

Prieks par to, ka jaunas idejas netiek ieliktas dziļā kastes stūrī, bet tiek uzklausītas un iespēju robežās veicam uzlabojumus. Tādā veidā varu palīdzēt klientiem darīt ne tikai gudrāk, efektīvāk un labāk, bet arī uzlabot uzņēmuma ikdienu.

Arī daudzi jautājumi no pieredzējušiem Horizon lietotājiem neļauj atslābt, liek pētīt, domāt un risināt.

Ar ko tu nodarbojies no darba brīvajā laikā?

Šobrīd daudz laika aizņem studijas datorzinātņu maģistratūrā.

Vēl patīk gatavot ēst, it sevišķi atrast kādu kārdinoša izskata kūkas bildi un mēģināt to radīt pašai.

Mieru no darba un mācību pilnas dienas rada dārza darbi. Šī patika man ielikta jau šūpulī no ģimenes.

Manu izzināšanas kāri baro arī ceļošana un aktīva atpūta pie dabas.

Tavs dzīves moto ir:

Kas tad, ja ne es?

Kad tad, ja ne tagad?

Vēlies kļūt par Ilgas kolēģi?

Populārākie

  • Parādu piedziņa tiesvedības un ārpustiesas procesā (I daļa)

    Katrs uzņēmums vai fiziskā persona var saskarties ar situāciju, kurā saistību neizpildes rezultātā ir izveidojies parāds. Šajā rakstā aplūkosim iespējamos tiesiskos risinājumus parāda atgūšanai, priekšnoteikumus un kārtību, lai parādu nodotu piespiedu izpildei valsts amatpersonai – Latvijas Zvērinātam tiesu izpildītajam.

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Dažādi līgumi ar fiziskām personām par auto izmantošanu uzņēmuma vajadzībām

    AUTORE: Inga Pumpure Grāmatvede ar nestandarta domāšanu par standartizētām, likumdošanas regulētām normām. Mūsdienās auto nav luksusa lieta, tā ir nepieciešamība. Daudz vairāk un īsākā laikā var izdarīt, ja esi mobils –  vari pārvietoties kad un kur vēlies, neesot pakļauts sabiedriskā transporta kustību sarakstiem un maršrutiem. Turklāt tas attiecas ne tikai uz fiziskām personām, bet arī […]