Doties uz galveno

Mēneša darbinieks – Jurijs Guraļņiks: “Ja tev nekad nav garlaicīgi pašam ar sevi, tad citiem nebūs garlaicīgi ar tevi!”

  Jurijs ir Digitālā mārketinga speciālists, kas palīdz veidot digitālā mārketinga risinājumus – web lapas, video u.c. dažādiem Visma grupas uzņēmumiem Norvēģijā, Zviedrijā, Somijā, Latvijā un citur. Ikdienā viņš pārsteidz kolēģus ar radošām un iedvesmojošām  idejām, tāpēc ir saņēmis balvu “Gada kolēģis 2015”. Kā Tu raksturotu sava darba galveno mērķi? Mans mērķis ir padarīt uzņēmuma […]

SONY DSC

 

Jurijs ir Digitālā mārketinga speciālists, kas palīdz veidot digitālā mārketinga risinājumus – web lapas, video u.c. dažādiem Visma grupas uzņēmumiem Norvēģijā, Zviedrijā, Somijā, Latvijā un citur. Ikdienā viņš pārsteidz kolēģus ar radošām un iedvesmojošām  idejām, tāpēc ir saņēmis balvu “Gada kolēģis 2015”.

Kā Tu raksturotu sava darba galveno mērķi?

Mans mērķis ir padarīt uzņēmuma mārketingu personiskāku, radošāku un pievilcīgāku. Tas nav tikai darbs, tā ir iespēja pašizpausties un veidot lietas tādas, kādas es tās redzu. Šeit neviens neuzspiež savas subjektīvās vērības, kas man ir ļoti svarīgi.

Kāpēc Tev patīk strādāt Visma?

Kolektīvs – es ļoti daudz komunicēju ar kolēģiem no dažādām Visma kompānijām. Tā ir ļoti vērtīga pieredze.

Daudzveidība – man ir ļoti daudz dažādu projektu un visi atšķiras viens no otra. Kad man paliek garlaicīgi, es ķeros klāt pie nākamā darbiņa un man atkal ir jautri un interesanti strādāt.

Karjeras iespējas – Visma ir ļoti liela kompānija, un šeit ir reālas iespējas augt. Ja tu dari savu darbu ar atdevi, tad tevi novērtēs. Tas man ir svarīgi.

Viedoklis tiek uzklausīts – šeit nav tā, ka “es esmu priekšnieks, bet tu esi muļķis”. Ja tev ir ideja vai argumentēts viedoklis, tad to vienmēr ņems vērā.

Labs birojs – ērts, gaišs un komfortabls.

Ar ko tu nodarbojies no darba brīvajā laikā?

Esmu cilvēks ar hobijiem. Aviomodelēšana ir mans vecākais hobijs – tas dod zināmu Zen, kad sundām ilgi mērķtiecīgi līmē un krāso modelīt. Galvenais – nekur nesteigties.

Siltajā laikā es spēlēju airsoftu, kas ir līdzīgs peintbolam. Šogad aprit precīzi 10 gadi kopš pirmo reizi spēlēju. Airsofts palīdzēja man atrast labus draugus un ļoti plašu paziņu loku. Tādējādi arī aktīvi pavadu brīvdienas.

Ziemas laikā es snovoju, kas arī ir ļoti aizraujoši. Ļoti gribētu apceļot visus pazīstamos Eiropas slēpošanas kūrortus.

Tavs dzīves moto ir?

Ja tev nekad nav garlaicīgi pašam ar sevi, tad citiem nebūs garlaicīgi ar tevi!

 

Vēlies strādāt kopā ar Juriju? Apskati Visma vakances!

Populārākie