Doties uz galveno

Mēneša darbinieks – Salvis Andersons: “Ar katru projektu cenšos gūt atziņas un praktisku pieredzi.”

  Salvis ir Projektu vadītājs, kas ikdienā veic individuālu risinājumu izstrādes, lai automatizētu klientu biznesa procesus. Piemēram, izstrādā sistēmas datu reģistrācijai, e-pakalpojumus vai dažādus integrācijas risinājumus ar Horizon un citām klienta sistēmām. Salvis ir saņēmis balvu “Izcils darbinieks 2015”. Kā Tu raksturotu sava darba galveno mērķi? Galvenais mērķis ikdienas darbam, protams, ir apmierināts klients un […]

 

Salvis ir Projektu vadītājs, kas ikdienā veic individuālu risinājumu izstrādes, lai automatizētu klientu biznesa procesus. Piemēram, izstrādā sistēmas datu reģistrācijai, e-pakalpojumus vai dažādus integrācijas risinājumus ar Horizon un citām klienta sistēmām. Salvis ir saņēmis balvu “Izcils darbinieks 2015”.

Kā Tu raksturotu sava darba galveno mērķi?

Galvenais mērķis ikdienas darbam, protams, ir apmierināts klients un veiksmīgs projekts Visma uzņēmumam. Nereti tas ir diezgan grūts uzdevums, jo nākas saskarties ar dažādiem sarežģījumiem un kompromisiem. Klienti ir dažādi, vēlmes mainīgas, bet resursi – ierobežoti.

Attiecībā uz maniem personīgajiem mērķiem – ar katru projektu cenšos gūt atziņas un praktisku pieredzi, ko būs iespējams izmantot nākamajos projektos. Strādājot uzņēmumā ar individuālajām izstrādēm, katrs projekts sniedz iespēju paplašināt savu redzesloku visdažādākajās nozarēs – gan no tehniskā, gan klienta individuālo īpatnību, gan arī biznesa nozaru viedokļa.

Kāpēc Tev patīk strādāt Visma?

Pirmkārt, jau tāpēc, ka Visma uzņēmumam ir mūsdienīga un starptautiski atpazīstama IT uzņēmuma tēls. Lepojos, ka strādāju tieši šajā uzņēmumā!

Arī ikdienas darbs ir interesants, jo katrā projektā ir kas atšķirīgs, jauns un interesants. Ir visas iespējas attīstīties un gūt pieredzi turpmākajiem projektiem. Neviena diena nav vienāda ar iepriekšējo un tas padara ikdienas darbu aizraujošu.

Un protams, Visma kolektīvs – ikvienā situācijā var rēķināties ar kolēģu atbalstu un draudzīgu padomu.

Ar ko tu nodarbojies no darba brīvajā laikā?

Mans lielākais hobijs ir ceļošana – gan tuvi, gan tāli galamērķi. Tā dod iespēju paplašināt savu redzesloku par citām vietām uz šīs zemes, kā arī joprojām atklāt aizvien jaunas un neredzētas vietas tepat mazajā Latvijā.

Vasarā patīk burāšana, bet ziemā – vizināties ar sniega moci un slēpot.

Tavs dzīves moto ir?

Dzīvot tā, lai ir interesanti un ir, ko atcerēties 🙂

 

Vēlies strādāt ar Salvi? Apskati Visma vakances!

Populārākie

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Aktualitātes grāmatvedībā 2024. gadā

    Jaunā gada sākumā grāmatveži analizē iepriekšējā gada laikā padarīto un ieplāno nākotnes darbus saistībā ne tikai ar gada pārskata sagatavošanu, bet arī ar jauno likumu normu piemērošanu savā grāmatvedības uzskaitē. Ko jaunu grāmatvežiem nesīs 2024.gads?