Doties uz galveno

Tiekties uz izcilību ar 3000 programmatūras izstrādātājiem

Visma Group un personāla vadības programmatūras kompānija Raet ir parakstījušas vienošanos, saskaņā ar kuru Visma plāno iegādāties 100% Raet akciju. Kopā Raet un Visma Group kļūs par vadošo mākoņpakalpojumu uzņēmumu Eiropā, kas izstrādā būtiskus risinājumus maziem, vidējiem un lieliem uzņēmumiem, gan privātajā, gan valsts sektorā. Spēcīgāki kopā – Eiropas vadošais mākoņpakalpojumu uzņēmums Visma nodoms, iegādājoties […]

Visma Group un personāla vadības programmatūras kompānija Raet ir parakstījušas vienošanos, saskaņā ar kuru Visma plāno iegādāties 100% Raet akciju.

Kopā Raet un Visma Group kļūs par vadošo mākoņpakalpojumu uzņēmumu Eiropā, kas izstrādā būtiskus risinājumus maziem, vidējiem un lieliem uzņēmumiem, gan privātajā, gan valsts sektorā.

Spēcīgāki kopā – Eiropas vadošais mākoņpakalpojumu uzņēmums

Visma nodoms, iegādājoties Raet, ir ne tikai ieguldījums lieliskā tehnoloģiju risinājumā, bet arī vēlme radīt darba vidi, kurā pulcēt 3000 labākos programmatūras izstrādātājus, lai kopīgi radītu nākotnes inovācijas.

“Tam, ko Tu vari saniegt kopā ar īsto organizāciju un cilvēkiem, nav ierobežojumu.”

Šie ir Visma izpilddirektora Øystein Moan vārdi, kas tikai apliecina to, ka mūsu centieni uzlabot to pakalpojumu kvalitāti, ko sniedzam saviem klientiem, ir nebeidzami.

Līdzās jau esošai stabilai izstrādātāju komandai, kopā ar Raet Visma Group veidos 3000 programmatūras izstrādātāji, kas savā darbā turpinās koncentrēties uz aizraujošām jaunām tehnoloģijām, kā, piemēram, algoritmiem, optimizāciju, mašīnmācīšanos un mākslīgo intelektu.

Šobrīd Visma Group ir pārstāvēta šādu reģionos – no Ziemeļvalstīm līdz pat Nīderlandei, Lielbritānijā, Baltijā un Īrijā. Ar Raet Visma Group nodrošinās savu klātbūtni Spānijā, Centrāeiropā, Austrumeiropā un Latīņamerikā.

Jauns tirgus, jaunas iespējas

Līdzās esošo pakalpojumu sniegšanai un izaugsmes stratēģijas īstenošanai, Visma vienmēr meklē jaunus talantus programmatūru izstrādes jomā. Tāpat Visma plāno veikt uzlabojumus darba organizācijā, izveidojot jaunu pētniecības un attīstības centru Austrumeiropā, tādējādi radot vēl lielāku zināšanu apmaiņu un profesionālo attīstību starp starptaustiskajām darbinieku komandām.

Citiem vārdiem sakot, jauns tirgus rada jaunas iespējas. Esot daļai no vadoša programmatūras uzņēmuma, kas nemitīgi mainās, attīstības iespējas pastāv visur.

“Visma strauji attīstās, tadēļ visu laiku atrodamies pārmaiņu procesā. Strauja attīstība un izmaiņas nozīmē to, ka tepat blakus vienmēr ir jaunas iespējas un izaicinājumi, kuras Tu vari izmantot,” saka Visma Enterprise Tehnoloģiju daļas vadītājs Erik Østby

Visma ir izstrādājusi stratēģisku tālākas paplašināšanas plānu, jo uzskata, ka nepārtraukta izaugsme palīdz padarīt darba vidi aizraujošāku. Iedomājieties iespējas, kas paveras strādājot starp vairāk nekā 3000 izstrādātājiem un to, kā spēcīga izaugsme veicina izaicinājumiem pilnas un dinamiskas darba vides veidošanos, kurā labākie prāti apvienojas, lai radītu nākotnes inovācijas.

Kā norāda Østby, šāda izaugsme piedāvā iespējas, kas ļauj darbiniekiem attīstīties dažādos virzienos, strādājot vienā uzņēmumā.

“Ja Jums ir laba datorzinātņu izpratne, Jūs būtībā varat  šīs zināšanas izmantot par pamatu jebkam, ko vien vēlaties darīt. Jūs varat virzīties daudzos dažādos virzienos, un kļūt par izstrādātāju, koncentrējoties uz back-end vai front-end, strādājot ar mašīnmācīšanos, infrastruktūru vai automatizāciju “, viņš saka.

Lai gan Visma ir strauji augošs uzņēmums, HRM Talantu vadības Attīstības vadītāja Valērija Makijenko tic, ka Visma pozitīvā ziņā atšķiras no citiem līdzīgiem uzņēmumiem.

“Visma ir cilvēkorientēts uzņēmums. Kad es tikko pievienojos Visma komandai, es biju patīkami pārsteigta par to, ka vadītāji zina visu darbinieku vārdus. Tas atstāja uz mani ļoti lielu iespaidu, un domāju, ka tieši tas padara mūs īpašus. Tā ir būtiska Visma iekšējās kultūras sastāvdaļa,”  saka Makijenko.

Izaugsme pārmaiņu laikā

Visma ir bijusi priekšgalā digitālajām transformācijām, kas šobrīd notiek reģionos, kuros piedāvājam savus pakalpojumus. Ar Raet iegādes palīdzību mēs vel vairāk stiprinām tendenci, ka tehnoloģijas var darboties iedzīvotāju, valdību un uzņēmumu labā.

Visma šobrīd ir lielākais Eiropas uzņēmums, kas izstrādā mākoņprogrammatūru. Ar Raet iegādi, tagad mūsu programmatūra miljoniem gala lietotāju sniedz pakalpojumus tādās jomās kā finanšu u aprēķins.

Tehnoloģijas, ko rada Visma, sniedz patiesu ieguvumu klientiem un galalietotājiem. Lai veiksmīgi turpinātu iesākto, mums ir nepieciešami talantīgi darbinieki un mums pašiem jābūt elastīgam un par nākotni domājošiem, tajā, kā mēs strādājam. Tikai tad mēs varam ietekmēt to, kā mūsu klienti un gala lietotāji strādā un savstarpēji sazinās.

Vēlies kļūt par daļu no Eiropas vadošā mākoņpakalpojumu uzņēmuma?

Piesakies jau šodien!

Populārākie