Doties uz galveno

TOP 5 pēdējā brīža Ziemassvētku dāvanas

Tā vien šķiet, ka šogad Ziemassvētki pienākuši daudz straujāk nekā gaidīts. Vēlaties Iepriecināt mīļos ar pārdomātām un kvalitatīvām dāvanām, tomēr nav ideju – ar ko? Esam apkopojuši 5 lieliskas pēdējā brīža Ziemassvētku dāvanas, kuras var iegādāties arī interneta veikalos. Starp citu, varam ar lepnumu teikt, ka tās visas ir ar VISMA Horizon sistēmu skaitītas. Cherry […]

Ziemassvētku dāvanas

Tā vien šķiet, ka šogad Ziemassvētki pienākuši daudz straujāk nekā gaidīts. Vēlaties Iepriecināt mīļos ar pārdomātām un kvalitatīvām dāvanām, tomēr nav ideju – ar ko?

Esam apkopojuši 5 lieliskas pēdējā brīža Ziemassvētku dāvanas, kuras var iegādāties arī interneta veikalos. Starp citu, varam ar lepnumu teikt, ka tās visas ir ar VISMA Horizon sistēmu skaitītas.

Cherry Picking lampiņu virtenes tiem, kuri novērtē skaisto

Šādas lampiņas ir ne vien skaists gaismas nesējs tumšajiem rudens un ziemas vakariem, bet arī lielisks interjera papildinājums. Šādu dāvanu noteikti novērtēs tie, kuriem patīk kvalitatīvas un skaistas lietas.

Kur iegādāties? http://www.cherrypicking.lv/lat/
Cena: 20 bumbiņu virtene, 23 EUR

Jānis Roze papīrlietu un grāmatu mīļotājiem

Vai tas ir cilvēks, kuram patīk plānot vai lasīt, vai iedvesmoties, Jānis Roze interneta veikalā var atrast dažādas jaukas dāvanas gan maziem, gan lieliem. Plānotāji, krāsojamās grāmatas, ābeces, interesanta, iedvesmojoša, kulināra vai zinātniska lasāmviela.

Kur iegādāties? https://www.janisroze.lv/
Cenas: atkarīgs no preces.

Piemēram, iedvesmas grāmata “6 minūtes. 365 dienas”, 24.95 EUR vai šokolādīgas receptes Annas Pannas “Šokolāde”, 15.90 EUR.

Gandrs aktīvās atpūtas cienītājiem

Cilvēki, kuriem patīk aktīvā atpūta pavisam noteikti novērtēs dāvanas, kas ir praktiskas un ērti pielietojamas dabā. Tas var būt siltumturošs un izturīgs termoss, kvalitatīvs lukturis, dažādi trauki vai ūdensizturīgas somas. Variantu ir daudz, galvenais piemeklēt atbilstošāko iecienītajam sporta veidam.

Kur iegādāties? https://www.gandrs.lv/
Cenas: atkarīgs no preces.
Piemēram, pārtikas termoss, 23.60 EUR vai lukturis, 17 EUR.

Madara Eco Cosmetics ekoloģiska kosmētika ādai

Īpaši ziemā, kad sals sāk vairāk durt sejā, mēs aizdomājamies par savas ādas kopšanu. Apčubināta roku, kāju, ķermeņa vai sejas āda vienmēr ir laba dāvana.

Kur iegādāties? https://www.madaracosmetics.lv/lv/veikals/
Cenas: Piemēram, Happy skin svētku komplekts, 19 EUR

Picture Happy kalendāri ģimenei

Attēls no Picture Happy mājaslapas

Ja esi gatavs mazliet iespringt un ieguldīt laiku un spēkus dāvanas taisīšanā pats – kalendārs, kurā ir atzīmēti visi svarīgie datumi, pavisam noteikti ir vērtīga dāvana.
Gadījumā, ja nav gana laika – vari iegādāties arī jau gatavu kalendāru un ar roku tajā atzīmēt svarīgos datumus.

Kur iegādāties? https://www.picturehappy.lv/
Cenas: Piemēram, sienas kalendārs 295 x 420 mm, 22 EUR

Kādu programmu šie ražotāji un tirgotāji izmanto uzskaitei?

Populārākie

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Autoratlīdzības saņēmēju ienākums un tā aplikšana ar nodokļiem

    Autoratlīdzību nodokļu režīms pēdējos gados ir bijusi ļoti aktuāla tēma. Tas saistīts ar to, ka iepriekš daudzi uzņēmumi izmantoja autoratlīdzību izmaksu, kā vienu no pakalpojumu vai produktu samaksas veidu fiziskām personām. Bet, pamatojoties uz to, ka regulāri ir bijusi izplatīta negodīga prakse, tika lemts komercuzņēmumos autoratlīdzības “izņemt no aprites”. Pagaidām mēs dzīvojam, tā saucamajā, “pārejas perioda” režīmā, kad līdz 2023.gada beigām vēl drīkst izmaksāt autoratlīdzības no uzņēmumiem, ievērojot konkrētus nosacījumus.