Doties uz galveno

Tu nekad nevari zināt, kad tavs zaudējums kļūs par ieguvumu. Mēneša darbinieks Elmārs Kokorišs.

Arī aprīļa mēneša darbinieks, produktu eksperts Elmārs Kokorišs, ir viens no tiem, kuru novērtējām kā mūsu kolēģi – Izcilnieku. Elmārs ikdienā palīdz klientiem ieviest VISMA Horizon resursu vadības sistēmu. Izvēle nebija grūta, jo Elmārs ir ne vien fantastisks kolēģis, kurš vienmēr ir gatavs mesties izaicinājumā, lai palīdzētu pārējiem, bet arī palīgs klientiem, jo viņu sāpi […]

Arī aprīļa mēneša darbinieks, produktu eksperts Elmārs Kokorišs, ir viens no tiem, kuru novērtējām kā mūsu kolēģi – Izcilnieku. Elmārs ikdienā palīdz klientiem ieviest VISMA Horizon resursu vadības sistēmu.

Izvēle nebija grūta, jo Elmārs ir ne vien fantastisks kolēģis, kurš vienmēr ir gatavs mesties izaicinājumā, lai palīdzētu pārējiem, bet arī palīgs klientiem, jo viņu sāpi nekad neatstās novārtā un cīnīsies, kamēr viss būs saprotams un strādās kā vajag.

Kā Tu raksturotu sava darba galveno mērķi?

Galvenais mērķis ir klientiem radīt vienkāršības sajūtu. Lai IT administratoram klienta pusē būtu skaidri saprotams, kā programmas komponentes savstarpēji strādā, kā arī samazinātu iespēju kļūdīties, veicot konfigurācijas darbus.

Cenšos iejusties lietotāja “ādā”, lai varētu veidot viegli lietojamas programmas.

Kāpēc Tev patīk strādāt VISMA?

VISMA ir labs darba devējs, kurš rūpējas par saviem darbiniekiem. Tiek rīkoti kopīgi pasākumi un ceļojumi. Protams, jāpiemin arī lieliskie kolēģi, kuriem var uzticēties un kuri vienmēr ir gatavi palīdzēt.

Ko ieteiktu citiem, kuri vēlas strādāt šajā nozarē?

IT nozare ir ļoti plaša. Ar datoriem šobrīd ir saistīta jebkura nozare. Domāju, katrs var atrast sev interesējošu darbu.

Nav garlaicīgi, jo nemitīgi parādās kas jauns un tehnoloģijas attīstās.

Ar ko tu nodarbojies brīvajā laikā?

Brīvajā laikā cenšos darīt ne ar darbu saistītas lietas, lai gan ne vienmēr tas izdodas. 🙂

Vismaz reizi gadā ar ģimeni dodamies ceļojumā, kuru paši arī izplānojam.
Pagājušajā vasarā, piemēram, bijām Melnkalnē. Ceļojums divi vienā – gan jūra, gan kalni. Īpaši iespaidoja kāpiens Petar II Petrovic Njegos mauzolejā, kas atrodas 1600 metru augstumā.

Vēl patīk vienkāršas pastaigas gar jūru vai pa mežu. Tas ir laiks, lai sakārtotu domas un ieplānotu nākamos darbus.

Tavs dzīves moto ir?

Tu nekad nevari zināt, kad tavs zaudējums kļūs par ieguvumu.

 

Interesē darbs VISMA? Apskati vakances

Populārākie

  • Klusā aiziešana – modes sauklis vai skarba realitāte?

    Dažreiz darbinieki ir neapmierināti ar savu darba vietu un vēlas mainīt to, bet tomēr paliek strādāt uzņēmumā, samazinot savu interesi un iesaisti savā darbā. Šajā rakstā personāla speciāliste Inga Daliba pastāsta vairāk par “klusās aiziešanas” pazīmēm un kā tās mazināt.

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Dažādi līgumi ar fiziskām personām par auto izmantošanu uzņēmuma vajadzībām

    AUTORE: Inga Pumpure Grāmatvede ar nestandarta domāšanu par standartizētām, likumdošanas regulētām normām. Mūsdienās auto nav luksusa lieta, tā ir nepieciešamība. Daudz vairāk un īsākā laikā var izdarīt, ja esi mobils –  vari pārvietoties kad un kur vēlies, neesot pakļauts sabiedriskā transporta kustību sarakstiem un maršrutiem. Turklāt tas attiecas ne tikai uz fiziskām personām, bet arī […]