Doties uz galveno

VISMA aicina atbalstīt topošos inženierus – uzlādēsim izglītības kvalitāti!

Sākusies pagājušajā gadā dibinātās un jau ļoti pārliecinošās RTU Inženierzinātņu vidusskolas iniciēta kvalitatīvas izglītības un inženierzinātņu popularizēšanas kampaņa. Kampaņas lapā kampana.izv.lv ikviens, tāpat kā VISMA, var nobalsot PAR inženierzinātnēm Latvijā, piedāvāt savu praktisko vai finansiālo atbalstu kvalitatīvas, pārdomātas un uz praktisku rezultātu vērstas izglītības nodrošināšanai Latvijas skolēniem. Piedalīties ir vienkārši, jāizvēlas viena, divas vai visas […]

Sākusies pagājušajā gadā dibinātās un jau ļoti pārliecinošās RTU Inženierzinātņu vidusskolas iniciēta kvalitatīvas izglītības un inženierzinātņu popularizēšanas kampaņa. Kampaņas lapā kampana.izv.lv ikviens, tāpat kā VISMA, var nobalsot PAR inženierzinātnēm Latvijā, piedāvāt savu praktisko vai finansiālo atbalstu kvalitatīvas, pārdomātas un uz praktisku rezultātu vērstas izglītības nodrošināšanai Latvijas skolēniem.

Piedalīties ir vienkārši, jāizvēlas viena, divas vai visas trīs iespējas.

      1. Tava balss
Vienkārši parādi, ka Tev rūp. Pasaki, ka Tev patīk šī iniciatīva, kas atbalsta jaunos Latvijas inženierus, parādi, ka Tu uztraucies par izglītību Latvijā, piedalies, jo Tu esi inženieris, un nobalso PAR inženierzinātņu nozīmi Latvijā.
Savācot 5000 balsis, SIA “Industry Service Partner” ziedos EUR 5000 kvalitatīvas izglītības attīstībai.

      2. Tava praktiskā palīdzība
Katrs no mums ir speciālists kādā jomā, un katrs no mums var kaut ko iedot skolēnam, kurš vēl tikai tver pirmās atziņas par to, kā pasaule strādā. Piesaki savu ideju/praktisku palīdzību/pieredzi, un mēs noorganizēsim, lai šī palīdzība nonāktu pie skolēniem. Izvēlies ideju no saraksta vai pievieno jaunu, un Tev būs iespēja palīdzēt.

      3.Tavs ziedojums
Finansiāli atbalsti kvalitatīvu, pārdomātu, uz praktisku rezultātu vērstu izglītību Latvijas skolēniem.

Pievienojot savu atbalstu, atzīmējies pie VISMA, lai redzam mūsu kopējo ieguldījumu. Kampaņas aktualitātēm iespējams sekot kampaņas mājas lapā kampana.izv.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook un Twitter.

Populārākie

  • Parādu piedziņa tiesvedības un ārpustiesas procesā (I daļa)

    Katrs uzņēmums vai fiziskā persona var saskarties ar situāciju, kurā saistību neizpildes rezultātā ir izveidojies parāds. Šajā rakstā aplūkosim iespējamos tiesiskos risinājumus parāda atgūšanai, priekšnoteikumus un kārtību, lai parādu nodotu piespiedu izpildei valsts amatpersonai – Latvijas Zvērinātam tiesu izpildītajam.

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Dažādi līgumi ar fiziskām personām par auto izmantošanu uzņēmuma vajadzībām

    AUTORE: Inga Pumpure Grāmatvede ar nestandarta domāšanu par standartizētām, likumdošanas regulētām normām. Mūsdienās auto nav luksusa lieta, tā ir nepieciešamība. Daudz vairāk un īsākā laikā var izdarīt, ja esi mobils –  vari pārvietoties kad un kur vēlies, neesot pakļauts sabiedriskā transporta kustību sarakstiem un maršrutiem. Turklāt tas attiecas ne tikai uz fiziskām personām, bet arī […]