Doties uz galveno

VISMA paplašinās un nomās telpas jaunajā kompleksā Business Garden Rīga

Vismas uzņēmumi turpina strauji attīstīties, un esošās telpas sāk palikt par šauru. Par jaunajām biroja telpām Visma ir izvēlējusies jauno kompleksu Business Garden Rīga, domājot par darbinieku labsajūtu kā prioritāti.

Vadošais Ziemeļvalstu biznesa IT uzņēmums VISMA savai izaugsmei ir izvēlējies biroju telpas jaunajā biroju ēku kompleksā Business Garden Rīga, parakstot līgumu ar kompleksa attīstītāju Vastint Latvia par 1500 m² telpu nomu.

Turpinoties izaugsmei, nepieciešamas jaunas telpas

“Visma Latvijā pārstāv trīs uzņēmumi – Visma Labs, Visma Enterprise un Visma Consulting. Pirms diviem gadiem visas VISMA kompānijas par savu mājvietu izvēlējās Place Eleven biroju, kur turpinot izaugsmi, šogad visas brīvās darba vietas tiks aizpildītas. Visstraujāk aug Visma Labs, uzņēmums, kas sniedz programmēšanas, finanšu, personāla vadības, digitālā mārketinga un klientu apkalpošanas pakalpojumus citiem Visma grupas uzņēmumiem Ziemeļvalstīs. Visma Labs komanda jau sasniegusi 202 darbiniekus un turpinās augt. Ar nodrošināto pakalpojumu kvalitāti grupas uzņēmumi ir ļoti apmierināti, tāpēc saņemam arvien jaunus pieprasījumus veidot komandas Rīgā.

Arī darbiniekiem ir aizraujoši vērot, kā uznēmums 4.5 gadu laikā izaudzis un turpina paplašināties. Mums ir ārkārtīgi svarīgi, lai darbinieki būtu apmierināti un veiktu savu darbu ar iedvesmu, tālab papildus biroja izvēlē ņēmām vērā biroja izvietojumu, auto un velo stāvvietu pieejamību, izmantoto materiālu kvalitāti, iespējas turpināt izaugsmi un iespēju nodrošināt labāku dzīves un darba līdzsvaru, ļaujot strādāt tuvāk savām mājām. Priecājamies, ka VASTINT pieeja ēku attīstīšanā spēj atbalstīt Visma izaugsmes plānus un sadarbība veidojas labvēlīgā gaisotnē.

Turpinot izaugsmi, Visma Labs izvietos darbiniekus abos birojos – esošajā un jaunajā. Biroja plānošanā esam iesaistījuši ne vien Coppa arhitektus, bet arī darbiniekus, lai kopā radītu jaunu un iedvesmojošu darba vidi gan esošajiem, gan jauniem darbiniekiem. Visma izveidotā stila grāmata paredz centrā izvirzīt cilvēkus, telpu funkcionalitāti un dizainu pakārtojot iespējai veidot patīkamu un sadarbību veicinošu darba vidi. Ar nepacietību gaidām šī gada rudeni, kad sāksim saimniekot jaunajā birojā!”, stāsta Visma Labs izpilddirektore Iveta Bukane.

Telpas darbinieku labsajūtai – uzņēmuma prioritāte

“Business Garden Rīga koncepts ir vērsts uz cilvēku un viņa labsajūtu, radot kvalitatīvu, modernu un veselībai draudzīgu vidi mūsu nomnieku lielākajai vērtībai – to darbiniekiem. Tādēļ ir prieks, ka aizvien vairāk progresīvi domājoši uzņēmumi kā VISMA rūpes par saviem talantiem ir izvirzījuši par uzņēmuma prioritāti”, stāsta Vastint Latvia mārketinga vadītāja Līga Daniļeviča. “Plašais dārzs atpūtai un sporta aktivitātēm, pakalpojumi kompleksā, velo novietnes un dušas telpas, dienas gaismas bagātība, veselībai un videi draudzīgi materiāli, komūnas veidošana – uzskaitīti tikai daži no daudzajiem faktoriem, kas veicina ikviena ēkas lietotāja labsajūtu un līdz ar to – radošumu un produktivitāti”.

Telpu nomas darījumā Vastint Latvia konsultēja CBRE Baltics, bet uzņēmumu VISMA konsultēja Colliers International.

“Uzņēmumiem izvēloties savas jaunās biroja telpas, kā būtiskākais tiek ņemts vērā, lai telpas atbilstu mūsdienu biroju prasībām, tiktu piedāvātas paplašināšanās iespējas nākotnē un apkārtnē būtu attīstīta infrastruktūra”, stāsta Reinis Lauskis, CBRE Baltics Vecākais iznomāšanas projektu vadītājs. “Business Garden Rīga ir izdevies apvienot visu augstāk minēto – komplekss tiek būvēts saskaņā ar ilgtspējības risinājumiem, kas apliecina biroju telpu augstos standartus, savukārt kompleksa attīstība kārtās ļaus nomniekiem plānot savu uzņēmumu izaugsmi ilgtermiņā”.

“VISMA ir Colliers International korporatīvais klients, ar kuru sadarbojamies jau vairāk nekā 5 gadus, un mēs esam lepni pārstāvēt šo uzņēmumu pārrunās ar biroju telpu iznomātājiem, cīnoties par labākiem nosacījumiem klienta vārdā.  Šobrīd tirgū tiek novērota tendence, ka uzņēmumi, konkurējot par talantu piesaisti, vēlas piedāvāt saviem darbiniekiem arvien labākus nosacījumus un darba vidi, kā arī novērtē biroju telpu kvalitāti. Esam pārliecināti, ka, paplašinot savu darbību, VISMA kā uzņēmums nostiprinās savu pozīciju tirgū kā viens no iekārotākajiem darba devējiem,” – stāsta Jevgēnija Kņaževa, Colliers International Brokeru nodaļas asociētā direktore.

Par Business Garden Rīga

Biroju ēku komplekss Business Garden Rīga ar gandrīz 70 000 m2 modernu biroju telpu ir unikāls ar savu fokusu uz cilvēku, veidojot komfortablu un kvalitatīvu vidi darbinieku labsajūtai – 1,7 ha lielu zaļo dārzu ar sporta aktivitāšu zonām, plašu pakalpojumu klāstu ērtākai ikdienai – restorānu, kafejnīcām, tikšanās vietām ēku pirmajos stāvos, sporta klubu, pakomātiem un citiem pakalpojumu sniedzējiem. Kompleksa izveidē tiek ievēroti ilgtspējības principi, ēku būvniecībā un apdarē izmantojot energoefektīvus un videi draudzīgus materiālus. Visas ēkas tiks sertificētas atbilstoši LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) principiem.

Business Garden Rīga atrašanās vieta ļauj izbaudīt kompleksas plašā parka mieru vienlaikus atrodoties dažu minūšu brauciena attālumā no lidostas un citiem nozīmīgiem infrastruktūras objektiem (skolas, tirdzniecības centri, universitātes u.c.).

Šobrīd norit Business Garden Rīga pirmās kārtas būvniecība, kuras ietvaros top divas biroju ēkas ar vairāk nekā 14 000 m2 platību, 200 velosipēdu novietošanas vietām, 109 pazemes un 504 virszemes autostāvvietām. Plānots, ka pirmās ēkas tiks pabeigtas šā gada vasarā.

Par VISMA

Visma ir vadošais Ziemeļvalstu biznesa IT uzņēmums. Mēs piedāvājam IT risinājumus 1 000 000 klientiem 9 valstīs, nodarbinot vairāk nekā 9500 cilvēkus. Visma Group apgrozījums 2018. gadā pārsniedza 1,19 miljd. EUR. Latvijā Visma uzsāka darbību 2014.gadā, iegādājoties vienu no lielākajiem Latvijas IT uzņēmumiem – SIA FMS. Kopš tā laika Visma darbība Latvijā ir paplašināta un nu ar Visma vārdu šeit strādā jau trīs kompānijas.

Latvijā Visma ir tirgus līderis lokālo ERP risinājumu jomā. Ar kompānijas radīto IT risinājumu palīdzību darbību efektivizē LR ministrijas, pašvaldības, valsts iestādes, slimnīcas, kā arī daudzi lieli, vidēji un pat nelieli uzņēmumi.

Visma uzņēmumos Latvijā tiek nodarbināti vairāk nekā 350 cilvēku – programmētāji, projektu vadītāji, analītiķi, konsultanti un citi.

Vairāk https://www.visma.lv/

Par Vastint Latvia

Mēs esam daļa no Vastint Group – starptautiskas nekustamo īpašumu organizācijas ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi šajā nozarē. Aktīvi darbojamies Latvijas tirgū no 2003. gada. Mūsu darbības stūrakmeņi ir īpašumu pārvaldīšana un komerciālo nekustamo īpašumu attīstīšana, kā arī dzīvojamo ēku attīstīšana un pārdošana.

Vastint Latvia līdz šim realizētie projekti ir Rīgas klusajā centrā: viesnīcas ēka AC Hotels by Marriott Riga, A klases biroju ēka Zaļā 1, mūsdienīgs dzīvojamais nams FUTURIS, pilnīgi jaunas dzīves un darba telpa – Magdelēnas kvartāls, kur pirmās kārtas ietvaros ir pabeigtas divas dzīvojamās ēkas. Aktīvi noris būvniecība biroju ēku kompleksa Business Garden Rīga un urbāna koncepta dzīvojamo ēku projekta Lindenholma pirmajās kārtās. Paralēli turpinās darbs pie nākamo kārtu plānošanas Magdelēnas kvartālā, Business Garden Rīga un Lindenholma.

Vairāk www.vastint.eu/lv

Populārākie

  • Parādu piedziņa tiesvedības un ārpustiesas procesā (I daļa)

    Katrs uzņēmums vai fiziskā persona var saskarties ar situāciju, kurā saistību neizpildes rezultātā ir izveidojies parāds. Šajā rakstā aplūkosim iespējamos tiesiskos risinājumus parāda atgūšanai, priekšnoteikumus un kārtību, lai parādu nodotu piespiedu izpildei valsts amatpersonai – Latvijas Zvērinātam tiesu izpildītajam.

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Dažādi līgumi ar fiziskām personām par auto izmantošanu uzņēmuma vajadzībām

    AUTORE: Inga Pumpure Grāmatvede ar nestandarta domāšanu par standartizētām, likumdošanas regulētām normām. Mūsdienās auto nav luksusa lieta, tā ir nepieciešamība. Daudz vairāk un īsākā laikā var izdarīt, ja esi mobils –  vari pārvietoties kad un kur vēlies, neesot pakļauts sabiedriskā transporta kustību sarakstiem un maršrutiem. Turklāt tas attiecas ne tikai uz fiziskām personām, bet arī […]