Doties uz galveno

Visma pārcelsies uz jaunceļamo biroja ēku Place Eleven

  Rīgā, Skanstes biznesa centra rajonā, Sporta ielā 11, būvētais A klases biroju centrs Place Eleven nākamā gada laikā kļūs par darba vietu Visma Latvijas uzņēmumos strādājošajiem.  Noslēdzot līgumu par biroja nomu 3 200 m2 platībā, Visma kļuvusi par jaunā biroju centra “enkura” nomnieku ar iespēju palielināt nomājamo platību. Place Eleven būs ilgtspējīgākais un viens no lielākajiem A klases biroju […]

 

Rīgā, Skanstes biznesa centra rajonā, Sporta ielā 11, būvētais A klases biroju centrs Place Eleven nākamā gada laikā kļūs par darba vietu Visma Latvijas uzņēmumos strādājošajiem.  Noslēdzot līgumu par biroja nomu 3 200 m2 platībā, Visma kļuvusi par jaunā biroju centra “enkura” nomnieku ar iespēju palielināt nomājamo platību.

Facade1stGreenPlace Eleven būs ilgtspējīgākais un viens no lielākajiem A klases biroju centriem Rīgā. Tā būvniecību plānots pabeigt šī gada beigās. Ēku veidos 14 stāvi biroju telpu, plaša apzaļumota jumta terase, kā arī apakšzemes stāvvieta vairākos stāvos 400 automašīnām un 80 velosipēdiem. Kopējā biroju centra platība būs 24 000 m2, bet kopējā biroju platība būs 15 000 m2.

“VISMA ir dinamisks savas nozares vadošais uzņēmums ar būtisku izaugsmes potenciālu. Tas, ka VISMA kļūs par Place Eleven “enkura” nomnieku, parāda, ka mūsu stratēģija veidot Place Eleven par jauna veida ilgtspējīgu biroju centru, ir bijusi veiksmīga. Attīstot Place Eleven, mēs esam domājuši ne tikai par šī stratēģiski izvietotā biroju centra ērtības un dizaina aspektiem, bet mēs esam veltījuši īpašu uzmanību arī biroju telpu ilgtspējai – esam izmantojuši videi draudzīgus materiālus, telpu plānojumā paredzējuši daudz dienas gaismas un svaiga gaisa, izbūvējuši modernāko ūdens un atkritumu apsaimniekošanas sistēmu. Tā rezultātā biroju centrā mūsu nomniekiem tiks nodrošināta patīkama un maksimāli produktīva darba vide,” saka Mindaugas Valuckas, ēkas attīsītāja Hanner Group valdes priekšsēdētājs.

SIA Visma Enterprise un SIA Visma Consulting vadītāja Antra Zālīte norāda, ka “Visma darbība ir balstīta uz efektivitāti – gan tajā, kā mēs strādājam, gan mūsu piedāvājumā klientiem. Daļa no mūsu biznesa stratēģijas paredz atrast labāko biroju mūsu uzņēmumiem, lai piesaistītu un noturētu talantīgākos nozares darbiniekus. Mēs esam pārliecināti, ka Place Eleven būs tieši tas, ko meklējam – moderna, plaša, sadarbību veicinoša darba vide mūsu uzņēmējdarbības veiksmīgai attīstībai.”

Lounge

“Place Eleven Rīgā piedāvā neierasti izdevīgas vietas, dizaina un ilgtspējas apvienojumu un uzstāda augstus standartus jaunu biroju projektiem Rīgā. Mēs novērojam, ka vadošās biznesa organizācijas vairs nemeklē tikai vajadzīgo telpu lielumu par atbilstošu cenu. Veiksmīgi uzņēmumi meklē darba telpas, kas atbilstu viņu darbības filosofijai un veicinātu darbinieku apmierinātību. Place Eleven ar tā ilgtspējas fokusu piedāvā vērtīgu risinājumu tiem uzņēmumiem, kas sacenšas par labāko darbinieku piesaisti,” saka Ēriks Bergmans, Colliers International, nekustamo īpašumu konsultanta, Brokeru pakalpojumu direktors.

RoofterraceŠogad Place Eleven saņēma BREEAM Jaunbūvju biroju ilgtspējas sertifikātu, kas apliecina, ka Place Eleven tiek attīstīts saskaņā ar augstākajām ilgtspējīgas būvniecības prasībām. BREEAM sertifikācija nozīmē, ka biroju centrs tiek būvēts, apvienojot videi draudzīgu plānošanu, tehnoloģiju un materiālu izmantošanu, nodrošinot veselīgāku un patīkamāku darba vidi saviem nomniekiem.

Place Eleven ir novērtēts ar BREEAM “Excellent” sertifikāciju, saņemot ausgtāko atzīnību enerģijas patēriņa, transporta un ūdens patēriņa vadības kategorijās. Place Eleven saņemtais augstākais novērtējums par enerģijas patēriņu nozīmēs būtiski zemākas ekspluatācijas un uzturēšanas izmaksas, ieskaitot zemākus komunālo pakalpojumu rēķinus.

Papildus Place Eleven ir ieguvis pirmo vietu nominācijā Ilgtspējīgākais projekts Latvijā 2015. gadā. 

 

 

Vēlies strādāt jaunajā birojā? Apskati Visma vakances!

 

Populārākie