Doties uz galveno

Visma nostiprina pozīcijas mākoņpakalpojumu jomā, iegādājoties Lumesse EasyCruit risinājumu.

Visma turpina nostiprināt savas pozīcijas tirgū, iegādājoties cilvēkresursu pārvaldes sistēmu EasyCruit. EasyCruit ir cilvēkresursu pārvaldes sistēma, kas palīdz automatizēt ierastos procesus speciālistu atlasei un pieņemšanai darbā. Turpmāk EasyCruit būs pieejams arī Latvijā, kur to izplatīs SIA Visma Enterprise. Lumesse EasyCruit ir programmatūra, kas izstrādāta ar mērķi atvieglot personālatlases procesus. Ar tās palīdzību potenciālo kandidātu atlases […]

Visma turpina nostiprināt savas pozīcijas tirgū, iegādājoties cilvēkresursu pārvaldes sistēmu EasyCruit.

EasyCruit ir cilvēkresursu pārvaldes sistēma, kas palīdz automatizēt ierastos procesus speciālistu atlasei un pieņemšanai darbā. Turpmāk EasyCruit būs pieejams arī Latvijā, kur to izplatīs SIA Visma Enterprise.

Lumesse EasyCruit ir programmatūra, kas izstrādāta ar mērķi atvieglot personālatlases procesus. Ar tās palīdzību potenciālo kandidātu atlases process tiek maksimāli automatizēts, tādējādi taupot uzņēmuma laiku un resursus.

“Lumesse jau kādu laiku meklēja pircēju, kura spēkos būtu attīstīt EasyCruit portfeli starptautiskā līmenī, tāpēc ar darījumu esam ļoti apmierināti. Mēs uzskatām, ka šis darījums palielinās konkurētspēju un vērtību jaunajiem un esošajiem EasyCruit klientiem, vienlaikus ļaujot Lumesse koncentrēties uz uzņēmuma galvenajiem biznesa mērķiem”, apgalvo Lumesse izpilddirektors un valdes loceklis Didjē Benčs (Didier Bench).

Tāpat Visma Enterprise Solutions (VES) divīzijas vaditājs Jans Ivars Borgersens (Jan Ivar Borgersen) atzīmē, ka “EasyCruit ir lielisks papildinājums Visma pašreizējam cilvēkresursu menedžmenta risinājumu portfelim, turklāt tas padara mūs daudz spēcīgākus rekrutēšanas programmatūras risinājumu jomā. Šāds darījums stiprina mūsu uzņēmuma pozīciju tirgū, kā arī nodrošina iespējas uzlabot piedāvājumu jaunajiem un esošajiem klientiem. Mēs esam patiesi priecīgi radīt vērtīgus risinājumus klientiem un kopīgi veicināt izaugsmi”, uzskata VES vadītājs Jans Ivars Borgersens.

Vairāk informācijas par EasyCruit risinājumu: https://www.visma.lv/easycruit/.

Populārākie

  • Parādu piedziņa tiesvedības un ārpustiesas procesā (I daļa)

    Katrs uzņēmums vai fiziskā persona var saskarties ar situāciju, kurā saistību neizpildes rezultātā ir izveidojies parāds. Šajā rakstā aplūkosim iespējamos tiesiskos risinājumus parāda atgūšanai, priekšnoteikumus un kārtību, lai parādu nodotu piespiedu izpildei valsts amatpersonai – Latvijas Zvērinātam tiesu izpildītajam.

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Dažādi līgumi ar fiziskām personām par auto izmantošanu uzņēmuma vajadzībām

    AUTORE: Inga Pumpure Grāmatvede ar nestandarta domāšanu par standartizētām, likumdošanas regulētām normām. Mūsdienās auto nav luksusa lieta, tā ir nepieciešamība. Daudz vairāk un īsākā laikā var izdarīt, ja esi mobils –  vari pārvietoties kad un kur vēlies, neesot pakļauts sabiedriskā transporta kustību sarakstiem un maršrutiem. Turklāt tas attiecas ne tikai uz fiziskām personām, bet arī […]