Doties uz galveno

Kā sadalīt vietas autostāvvietā?

Pārliecinies par sava prāta asumu, risinot 5.-6. klases līmeņa Bebr[a]s domāšanas uzdevumu.

Pārliecinies par sava prāta asumu, risinot 5.-6. klases līmeņa Bebr[a]s domāšanas uzdevumu.

Auto​stāvvieta

Autostāvvietā ir 12 brīvas vietas. Katra no tām ir apzīmēta ar numuru. Zemāk attēlos ir redzams, kuras vietas izmanto pirmdienās un kuras – otrdienās.

 

 

 

 

 

Cik ​daudz ​​vietu stāvlaukumā ​​bija ​​tukšas ​​gan ​​pirmdienā,​​ gan ​​otrdienā?

Atbilžu ​​varianti:

A. 3
B. 4
C. 5
D. 6

Pareizā atbilde

Paturi pelīti virs Bebra attēla un
parādīsies informatīvais teksts ar atbildi!

Uzzini vairāk par konkursu Bebr[a]s lapā!

Atvērt Bebr[a]s lapu

Populārākie

  • Kādi personāla lietvedības dokumenti nepieciešami?

    AUTORS: Inese Sila mg.hr, LPVA valdes locekle ar praktisko pieredzi personāla vadībā un lietvedībā no 1995. gada. Personāla dokumentu pārvaldība (personāla lietvedība) ir svarīga personāla vadības sastāvdaļa, no kuras neviens darba devējs ikdienā nevar atteikties. Darbinieki ir jāpieņem darbā, jāizbeidz ar kādu darba tiesiskās attiecības, jānosaka mēnešalga, jānosūta komandējumā, jānosaka iekšējā darba kārtība, jādeleģē uzdevumi un […]

  • Autoratlīdzības saņēmēju ienākums un tā aplikšana ar nodokļiem

    Autoratlīdzību nodokļu režīms pēdējos gados ir bijusi ļoti aktuāla tēma. Tas saistīts ar to, ka iepriekš daudzi uzņēmumi izmantoja autoratlīdzību izmaksu, kā vienu no pakalpojumu vai produktu samaksas veidu fiziskām personām. Bet, pamatojoties uz to, ka regulāri ir bijusi izplatīta negodīga prakse, tika lemts komercuzņēmumos autoratlīdzības “izņemt no aprites”. Pagaidām mēs dzīvojam, tā saucamajā, “pārejas perioda” režīmā, kad līdz 2023.gada beigām vēl drīkst izmaksāt autoratlīdzības no uzņēmumiem, ievērojot konkrētus nosacījumus.